Bryllupsvideo. Er du til levende billeder med musik og lækker stemning?

Bryllupsvideo

Lige på trapperne

Var det noget med levende billeder?

Stillbilleder prioriteres mere og mere i forhold til, hvordan markedet for bryllupsfotos var for bare 10 år siden, og det er positivt. Det skyldes sikkert, at medier som Instagram og Facebook er blevet vores platforme, men nok også, at vi er ude af en finansiel krise. Alle er glade, og vi bryllupsfotografer får fyldt ordrebogen.

Men hvad med video? Der er flere muligheder. Qua mine andre kreative aktiviteter, producerer jeg en del videoer, så det er nærliggende for mig også at tilbyde bryllupsvideo.

Ønsker I bryllupsvideo så lad os tage en snak om det. Alt efter budget er der en løsning.
Kontakt

Billedet herover er fra racerbanen Spa Francorchamps i Belgien, hvor jeg sammen med et par super cool gutter skød en video for den danske racerkører Mikkel Mac, der kører for Ferrari.

Det er naturligvis ret langt fra et dansk prinsessebryllup, men mange af processerne er de samme. Once in a Life time og en masse planlægning samt selvfølgelig at fortælle en god historie.

Kigger vi over Atlanten, vil vi se levende billeder i meget større omfang i fremtiden. Mange fremragende taler og indslag går tabt, hvis ikke de bliver optaget, og gør kun bryllupsvideoen federe.

Synes du, det er en god idé til jeres bryllup, så lad os tage en snak. Både om ambitionsniveau, budget og historie. Hvad angår priser, er det individuelt alt efter ønsker, men giv lyd, hvis du mener, det lyder interessant.