Lidt om hvilke forberedelser jeg gør op til jeres store dag samt tips og tricks

En lille smule omkring forberedelser

Det er (næsten) lige så vigtigt som billederne.

bryllupsfotograf_mads_eneqvist_IMG_1232-min At forberede sig

Siden min spæde start for næsten mere end 15 år siden har jeg naturligvis opbygget en erfaring, både med hensyn til, hvordan et bryllup forløber, men også i forhold til, hvordan jeg selv arbejder.

En vigtig brik er, at få brudeparret til at føle sig trygge og gerne glemme, at jeg er der som fotograf.

Jeg arbejder optimalt med en stor opgave som et bryllup ved at forberede mig grundigt, uanset det drejer sig om et lille, hyggeligt bryllup på den lokale kro eller om et stort og prægtigt bryllup på et slot. For mig er opgaven lige vigtig.

Med en omhyggelig og grundig forberedelse, der får detaljerne på plads, går det hele bare nemmere, både for mig og bestemt også for brudeparret. Det hele bliver bare en sjovere, gladere og mere ’smooth’ oplevelse.

Jeg har hjemmefra lært, at man kommer længst med ærlighed, humor og godt humør.

bryllupsfotograf_mads_eneqvist_IMG_6288-min At forberede sig

I mine øjne bør du ikke bekymre dig om noget på din bryllupsdag. Den skal nydes. Før du ved af det, er den forbi.

Det er også derfor, billederne fra denne dag er så vigtige.

Fotografen må derfor aldrig i mine øjne sætte sig over parrets ønsker og ideer, så længe det er inden for rimelighedens grænser naturligvis.

Personligt har jeg det bedst, når alle har samme fælles mission, og så er chancen også større for, at billederne bliver fantastiske – det gør de naturligvis hver gang. Du vil sikkert også opleve, at det hele går nemt, og at det slet ikke gør ondt at få taget bryllupsbilleder.

bryllupsfotograf_mads_eneqvist_IMG_8757-min At forberede sig

Jeg tager altid et personligt møde på forhånd. Kan det ikke lade sig gøre, bliver det enten via fx. Skype eller på telefonen. Her vil vi gennemgå alle de detaljer, som du ønsker.

Vi aftaler, hvor bryllupsportrætterne skal ’skydes’. Det kan være, at du allerede kender et par steder, ellers kan jeg helt sikkert finde nogle. Jeg fortæller om min måde at arbejde på, og vi finder ud af, om vores kemi passer sammen. Det er nemlig vigtigt, at vi har en god kemi.  I virkeligheden føler jeg det som et stort privilegium at komme tæt på personer, som oplever deres måske hidtil største dag. Derfor er kemi og respekt en vigtig del af bryllupsfotografering hos mig.

Nogle dage før bryllupsdagen tager jeg ud til kirken og stedet eller stederne, hvor vi skal fotografere. Da regn jo kan forekomme, har jeg gerne et eller flere alternativer, hvis det uheldige skulle ske. Men oftest går det, og i min verden kan man sagtens skabe smukke billeder i regnvejr.

Omvendt er det dog ikke altid lige sagen for bruden at blive gennemblødt, hvis regnen er voldsom.

"Det er de bedste minder fra en fantastisk dag! Vi kunne ikke være mere tilfredse"

Kontakt

Christina og Thomas. Kødbyen, København 2017

“Vi havde fornøjelsen af Mads’ selskab hele bryllupsdagen igennem, og udover at han er fantastisk fin, kyndig og naturlig at være i selskab med, så fik vi fanget dagens stemning præcis som den var – vi er MEGET glade for billederne og giver Mads vores bedste anbefalinger 1f642 At forberede sig

Facebook anbefaling *****